Bereidingsduur: 25 min
- 600 gr roodbaarsfilet
- 12 - 16 scampi's
- 500 gr champignon (beurszwammen)
- 4 x lenteui
- 2 teentjes knoflook
- 150ml visbouillon
- 3 soeplepels Thaise kruidenmix
- Paar takjes verse citroentijm
- 2 koffielepels gepeld hennepzaad
- 2 soeplepels kokosvet
- 2 soeplepels hennepzaadolie
Dep de vis droog en kruid aan beide kanten met 2 lepels Thaise kruidenmix. Verwarm het kokosvet in een anti-kleefpan en bak de vis goudbruin en gaar. Haal uit de pan en laat afgedekt rusten. Bak de scampi tot ze roze zijn. Voeg de fijngesneden knoflook, lenteui en champignons bij de scampi. Blus met de visbouillon en voeg tijm en hennepzaad toe. Breng op smaak met peper en naar eigen smaak nog wat Thaise kruidenmix. Serveer eventueel met volkoren pasta. Na afwerking nog een aantal streepjes hennepzaadolie over het geheel. Smakelijk!
0 reacties :
Een reactie posten